Новини

Новини

Увага!!! Відпустка!!! З 21 по 31 березня магазин не працює!

Шановні покупці, з 21 по 31 березня 2024 року я виїду з міста, тому відправляти замовлення не зможу. Всі замовлення, які оплачені до 20 березня (включно) будуть відправлені в день оплати. З 21 березня можна оформлювати замовлення на сайті, писати та отримувати відповіді у Вайбер, оплатити замовлення, але відправка замовлень буде з 1 квітня 2024 року.

Новенькі товари магазина

Поповнення асортименту:

Знову у продажу сургуч:

З приводу відправки замовлень та роботи магазина

В зв'язку з погіршанням стану здоров'я та проходженням медичного обстеження, я не завжди зможу відправляти посилки в день оплати. В деякі дні, можливо, магазин не буде працювати. Прошу вибачення за тимчасові незручності. Буду намагатися обробляти замовлення якомога скоріше.

Штучна хвоя для новорічних композицій

Хвойні гілочки на будь який смак:

Для новорічних композицій, топіаріїв, віночків, підсвічників та ін.

23 жовтня (понеділок) магазин не буде працювати!!!

23 жовтня не зможу обробляти та відпрвляти замовлення. Всі замовлення, оплачені 21-23 жовтня будуть відправлені у вівторок 24 жовтня 2023р.

Новинки в печатках для сургуча

Новеньке в нашому магазині:

Печатки для сургуча без ручки:

Працюємо для Вас та Вашого натхнення!

Слава Україні!

Готуємось до Нового Року

Новинки магазину:

Заготовка для новорічної прикраси на ялинку з пластику, в комплекті металевий фіксатор для підвішування: кульки 4,5, 6, 8, 10, 12 та 15 см, а також сердечко 7 х 7 см.

Чудові прикраси ручної роботи

Як власниця магазину товарів для творчості я не могла залишитися осторонь та не спробувати всі види рукоділля. В різні періоди я захоплювалась різними видами рукоділля: вишивка, в'язання гачком, декупаж, скрапбукінг, квіллінг, валяння, букети з цукерок, канзаші, миловаріння, плетіння та в'язання з бісеру, створювала інтер'єрні віночки, новорічні кульки та інше. Раніше всі свої роботи я дарувала друзям та родичам на свята.

Тепер я зважилася виставити деякі свої роботи у продаж:

Увага!!! Відпустка!!! З 23 червня по 9 липня 2023 року.

Шановні покупці, з 23 червня по 9 липня 2023 року я виїду з України, тому відправляти замовлення не зможу. Всі замовлення, які оплачені до 22 червня (включно) будуть відправлені в день оплати. З 23 червня можна оформлювати замовлення на сайті, писати та отримувати відповіді у Вайбер, оплатити замовлення, але відправка замовлень буде з 10 липня.

Склад не працюватиме з 7 по 10 березня включно!

Увага!!! 7-10 березня посилки відправлятися не будуть! Всі замовлення, оплачені в ці дні будуть відправлені в суботу, 11 березня. Дякую за розуміння.