Новеньке в магазині: сургуч та печатки, джгути та корони, штучна хвоя.

Новеньке в магазині: сургуч та печатки, джгути та корони, штучна хвоя.

RSS
24 сентября 2024

Давно не було новинок в нашому магазині. У нас чудове поповнення:

Готові прикраси та обідки:

  • Джгут в'язаний з бісером "Змія золота" - В'язаний джгут з бісеру. Довжина із застібкою 52 см. Застібка "гачок" в формі голови та хвоста змії, без подовжувача.
  • Набір: джгут та браслет в'язаний з бісером "Змія срібна" - В'язаний джгут та браслет з бісеру. Довжина джгута із застібкою 52 см, довжина браслета із застібкою 19,5 см (для тоненької руки). Застібка "гачок" в формі голови та хвоста змії, без подовжувача.
  • Корона на обідку блакитна - Корона із блискучого синельного дроту з перламутровими намистинами, декорована стрічкою з парчі срібного кольору. Основа - металевий обідок, оплетений синельним дротом. Чудове доповнення для новорічного образу маленької принцеси.
  • Корона на обідку золота з блакитними намистинами - Корона із блискучого синельного дроту золотого кольору з перламутровими блакитними намистинами, декорована фатином ніжно-блакитного кольору із золотими сердечками. Основа - металевий обідок, оплетений синельним дротом. Чудове доповнення для новорічного образу маленької принцеси.
  • Корона на обідку золота з синіми намистинами - Корона із блискучого синельного дроту золотого кольору з перламутровими синіми намистинами, декорована стрічкою з парчі золотого кольору. Основа - металевий обідок, декорований золотою оксамитовою стрічкою. Чудове доповнення для новорічного образу маленької принцеси.
  • Корона на обідку біла - Корона із синельного дроту білого кольору з перламутровими намистинами, декорована органзою білого кольру з глітерним блискучим краєм. Основа - металевий обідок, оплетений синельним дротом. Чудове доповнення для новорічного образу маленької принцеси.

Сургуч та печатки:

Штучна хвоя: